اهمیت اقتصادی میگوی آب شور

میگوی آب شور به عنوان غذا در مزارع پرورش ماهی و میگو استفاده می گردد. غذا های مصنوعی با تنوع فراوان که برای تغذیه آبزیان مختلف به کار می روند به تنهایی قادر به تأمین نیاز مندیهای غذایی آبزیان پرورشی نمی باشند، در حالیکه استفاده از غذای زنده مخصوصا میگوی آب شور یا آرتمیا در تغذیه آبزیان پرورشی ماهیان تزئینی به دلایل زیر اهمیت فراوانی دارد:

مصرف غذای زنده باعث افزایش مقاومت نوزاد ماهی در برابر عوامل بیماری زا و شرایط نامساعد می شود.
ماهیان زینتی تمایل به غذا هایی دارند که درمحیط طبیعی آن ها پیدا می شوند و برخی از آن ها نظیر ماهیان آکواریومی تخم گذار فقط از غذا های زنده و طبیعی استفاده می کنند.
میگوی آب شور به عنوان غذای زنده موجب رشد کافی اندام های جنسی و تسریع در رسیدگی جنسی و افزایش قدرت تولید مثلی یا باروری می شود.
هضم و جذب غذاهای طبیعی آسان تر می باشد و علاوه بر این که بر هضم و جذب غذا های کنسانتره کمک می کند، نیاز های اسید های آمینه، اسید های چرب ضروری و مواد معدنی را به خوبی تأمین می کند و زمینه تجربه شکار را برای بچه ماهی ها فراهم می سازد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : میگوی ,زنده ,ماهیان ,طبیعی ,غذای ,آبزیان ,غذای زنده ,آبزیان پرورشی ,تغذیه آبزیان ,اقتصادی میگوی ,اهمیت اقتصادی ,اهمیت اقتصادی میگوی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ شخصی سیّدمجتبی جلال‌زاده فروشگاه دستگاه تصفیه آب الکتروبو | علم به زبان ساده نمونه سوالات تستی دوربین مدار بسته ارائه ي انواع عطر و ادکلن برند